knap_menu_off

knap_maki_off

knap_nigiri_gunkan_off

knap_sashimi_off

sideorders_off

 
Kunne Du tænke Dig at spise sushi derhjemme, kan Du hente Din mad hos os. Vi tilbyder en masse spændende mad - både á la carte, sammensatte menuer, sashimi og sideorders. Kvaliteten er den samme som den, Du kender fra restauranten.
 
Nigiri er det mest almindelige sushistykke i Japan. Den består af et tyndt stykke fisk, der ligger ovenpå en risbolle. Fisken er tilpasset mængden af ris, så alt er harmonisk afstemt. Nigiri kan købes stykvis.
 
Hosomaki er den mindste rulle vi har. Den har tang udenom og består som oftest af én ingrediens og ris. Hosomaki kan kun købes á 8 stykker.

Uramaki er kendetegnet ved, at risen sidder yderst og er enten rullet i sesam, der har forskellige smagsnuancer, eller i fiskerogn. Uramaki kaldes også ”inside/out”. Uramaki kan kun købes á 8 stykker.
 
Futomaki er den største rulle, vi har. Som ved hosomaki sidder tangen udenpå rullen. Futomaki indeholder som oftest flere ingredienser. Futomaki kan købes á 5 eller 8 stykker.
 
Kaburimaki er en toppet makirulle. Rullen er som en uramaki, men den toppes med forskellige slags fisk eller grønt. Kaburimaki kan kun købes á 8 stykker.

 

SOTA | Banegårdspladsen 2 | 8000 Aarhus C | info@sotasushibar.dk | T. 86171799 | CVR: 31740533

KONTAKT OS